Shows

Na uitverkochte tournees in CC’s, eindejaarsshows op VTM, Museeuwmoppen en zoveel meer is Raf Coppens terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen op de actualiteit en het dagelijkse leven. Kort op de bal en licht bijtend. Geen poëtisch taalgebruik, eerder rechttoe, rechtaan. Om de tien seconden een pointe. Geen andere komiek doet beter. Veel vrienden maakt deze droogkomiek niet met zijn shows,  maar het publiek gaat steeds voor de bijl voor zijn originele visie op het leven van elke dag.

EET

Lunch garden. Pizzeria.  All you can eat.  Take away . Tankstation. Frituur. Sterrenrestaurant. Broodjeszaak. De voedselbank. In Vlaanderen draait alles rond eten. Na uitverkochte tournees, eindejaarshows op VTM, Museeuwmoppen is Raf Coppens terug waar hij begon: tussen de mensen. Grappen op de actualiteit en het dagelijkse leven. Om de tien seconden een pointe.

Duur: 60 minuten

RAF COPPENS VERKIEZINGSSHOW

Met de verkiezingen van 9 juni in zicht staan de politieke zenuwen reeds gespannen
Om die spanning tegen te gaan is er HUMOR nodig. VEEL HUMOR.
Daarom is er de RAF COPPENS VERKIEZINGSSHOW

De regering De Croo,  het onderwijs, 32 uren werkweek,  stijgende prijzen, zattemansklap, Dehaene in AI, armoede, gevangenissen, ontslagvergoedingen, minister Diependaele, de overheidsschuld … Alles komt ter sprake.

Duur: 60 minuten

Speelperiode: Tot oktober 2024