• Begin

 • Nieuws

 • Speellijst

 • Biografie

 • Kritieken

 • Boekingen

 • 19-06-17 SCHLAGER CD

  Ik ben voor het ogenblik bezig met zelfgeschreven Vlaamse muziek te maken. Enkele leuke liedjes zowaar. "ANDERMANS VERDRIET", "IS DAAR IETS MIS MEE?" , "VILLA AVONDROOD", "GOESTING IN MORGEN", "MET MIJN VRIENDEN ONDERWEG". Binnenkort op YouTube en volgend jaar op CD.


  19-06-17 DE GROTE RAF COPPENS SHOW

  Deze show loopt gewoon door in de zomer en het najaar. Op de GENTSE FEESTEN bijvoorbeeld, op 20 en 21 Juli in HOF VAN RYHOVEN. Deze show heeft telkens een voorprogramma (Kris Van Spitael, Bart Grin, Tom Cools, Manu Moreau als hij niet vast zit....)van 20 minuten, daarna doe ik telkens een uur. Volle bak, jokes volop en op het einde wat liedjes. Mensen komen mij achteraf steeds zeggen dat ze het beter vonden dan op TV, waarop ik vraag of ze geen boekje moeten kopen met mijn beste one-liners.


  19-06-17 ZOMERVERTELLINGEN

  Deze zomer doe ik 3 keer een zomervertelling. Deze gaan steeds door in open lucht, zijn gratis en je krijgt er een gratis streekbier aangeboden. Best is dat je een klapstoeltje meebrengt. Deze optredens barsten van de positieve sfeer en zijn steeds een voltreffer (er heeft nog niemand zijn geld teruggevraagd). Ikzelf doe geen vertelling, wel mijn nieuwe show, met veel one-liners en liedjes. Er zijn er gepland in BONHEIDEN (18 Juli), ZUTENDAAL (9 augustus) en ERPE-MERE (10 Augustus).


  02-09-16 DE GROTE RAF COPPENS SHOW

  NIEUW!!!!!!!!Vanaf januari 2017! Sneltreincomedy ( 6 one-liners per minuut). Geen meningen, geen boodschap, geen rode draad. Enkel grappen. Zie speellijst voor waar en wanneer.


  22-06-16 THE AMAZING COMEDY,MAGIC and GIN -SHOW

  Vanaf Augustus 2016 doe ik mee aan deze show. De avond bestaat uit eens goed lachen, degusteren van Gin en tapas, magische illusies, dit alles aan een tafel vol vrienden. Ik sluit de avond af met 45 minuten stand up. Ik heb dit vorig jaar gedaan in OETINGEN en dit was echt TOP. Voorlopig in het Pajottenland maar later overal. Surf naar de site http://veaudeville.be/